sábado, 4 de julio de 2009

Manualitats

Tot i tenir bastant d'espai a les golfes, trobo a faltar algunes coses. Pel moment, he resolt dues necessitats a base d'imaginació.

1. Què faríeu amb tres safates metàl·liques de barbacoa i cinta per fer llaços?

2. Què faríeu amb una capsa de medicines, paper d'alumini i paper de cuina?

La solució, en uns dies ;)

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Eii,hola bon dia!!!
quina nit mes dolenta he passat gracies al delicias...estava tot boníssim,pero vam menjar com si fos l'ultim àpat!!!!i aixó a la meva edat es paga...com va el teu cul de ciclista? que tal et va sentar el burrito? em continues fent enveja que vols que et digui...em van agradar molt les fotos,sobre tot la primera de les bicis (es xulíssima) i la del fanal (jo sempre tan sociable..:p)
que sapigues que el teu gos ara se senta a dins del bebedero del seu cosí i..ple d'aigua!! a aixo se li diu possar els ous en remull jijiji
Ja ets amiga dels productes del super?ja saps que vol dir akonditioner..jijialerta no agafis musclos en lloc de fairy....que simpàtica la tulipana tu...
Au!que passis un bon diumenge i descansis molt,la gran tulipana se despide..per cert ja has vist algun??
muaks

Ingrid dijo...

No em fas llàstima!! Tots hauríeu d'haver passat una nit molt dolenta, castigo de Dios per fer-me enveja :p

El meu gos és taaaaaaaaaant mono! Tenia calor i va pensar:"com tinc aquí a la tieta socorrista, si em passa res em salvarà!".

Uix ara el super i jo som super friends, ara el problema el tinc amb un super tipus Schlecker... vamos que avui només he necessitat 10 minuts per aconseguir saber on eren les tirites!!!I sí, avui m'he comprat un suavitzant crec... ara tinc aquí el pot esperant per saber de quin tipus era... Diu "voor pluizend, krullend haar". A mi me da que és per a cabell arrissat. Ja us ho diré!

Ah! I avui he passat per algunes floristeries i no he vist tulipans osti!!

Apa, molts petonets i bona entrada de setmana!

Ingrid dijo...

És per cabell arrissat!!!!:D